31. toukokuuta 2013

Hunajaherkkuja

Monet ihmiset eivät oikein tiedä, miten hunajaa käyttäisi. Teen makeuttaminen on varmaankin se yleisin tapa, tosin itse en käytä teen kanssa mitään makeutusainetta. Minun TOP3 hunajavinkkiä ovat
1. luonnonjogurtti tai viili, marjat ja hunaja
2. lihakastikkeet ja marinadit
3. leivonta, esimerkiksi hunaja-pähkinäcookiet ovat taivaallisia (resepti seuraa myöhemmin).

Tässä tämän aamun aamupala:

Viiliä, pakastemustikoita (ehdottomasti kotimaisia!) ja hunajaa -nam!

Marjat, olivat ne sitten mustikoita, puolukoita, karpaloita, vadelmia, mansikoita, herukoita tai mitä tahansa luonnon antimia, maistuvat minusta parhailta kohmeisina, kuten kuvasta näkyy. Tänä aamuna oli onni nauttia aamupala terassilla auringonpaisteessa.

Ja loppukesästä sitten metsään keräämään marjat pakkaseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti